Autobedrijf Geert Brackx
  • VOOR DE AVONTUURLIJKE FAMILIE

    NISSAN X-TRAIL

Aanbevolen catalogusprijs*

28.990€

Private Lease*
vanaf 505€/maand

Nu aan*

23.590€

Aanbevolen catalogusprijs*

28.990€

Nu aan*

23.590€

4,9 - 6,4 L /100 KM

129 - 149 g/KM

BAGAGERUIMTE 565L

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

* Verplichte velden

DESIGN

NISSAN X-TRAIL

EEN NIEUWE STIJLVOLLE LOOK

EXTERIEUR DESIGN

Indrukwekkend voor het hele gezin. Combineer de mogelijkheden van een 4×4 met slimme, hoogwaardige maar bescheiden stijl en u krijgt daadwerkelijk een buitengewone SUV.

Configureer uw auto

PREMIUM STIJGT NAAR GROTERE HOOGTEN

INTERIEUR DESIGN

De kwaliteit van het interieur van de Nissan X-TRAIL is hoogwaardig en verfijnd, maar geeft een ontspannen en strakke indruk.

FLUISTERSTIL RIJDEN DOOR DE WIND

GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

Aerodynamische panelen rond de stijlen en een lage carrosserie maken uw rit stiller en zorgen voor minder brandstofverbruik.

DEEL DE RUIMTE

RUIMTE VOOR ELKE AVONTURIER

Met de 50/50 neerklapbare stoelen is de X-TRAIL perfect om het team of wat extra vrienden mee te nemen. Maar ook een uitstap met het gehele gezin was nog nooit zo comfortabel.

PANORAMISCH DAK MET ZONNEWERING

DEEL HET UITZICHT

Het panoramisch glazen dak met elektrisch zonnewering opent helemaal tot de achterste stoelen, zodat iedereen van het prachtige uitzicht kan genieten.

 

COMFORT EN GEMAK

ONTSPANNEN RIJDEN

GENIET VAN HET COMFORT

Pas als bestuurder of passagier de airconditioning aan aan uw individuele behoeften. Maar ook de passagiers op de 2de rij genieten van het comfort van airconditioning, dankzij de standaard ventilatoren achter de middenconsole. Iets te fris? Met een druk op de knop is uw stoel verwarmd en heeft u een verwarmbaar stuurwiel dat met leder is bekleed.

INTELLIGENT MOBILITY

NISSAN X-TRAIL

EEN GEHEEL NIEUW NIVEAU VAN VERTROUWEN

De Nissan Intelligent Driving-systemen zijn uw partner op de weg; zij houden u en uw omgeving continu in de gaten. Zo wordt parkeren heel eenvoudig en krijgt u een virtueel zicht van 360° over uw suv. Boetes? Die zijn verleden tijd dankzij onze verkeersbordherkenning.

EENVOUDIG PARKEREN

INTELLIGENT PARK ASSIST

Vindt u parkeren lastig? Zet uw Nissan X-TRAIL gewoon in lijn met de parkeerplaats en het systeem parkeert uw auto. Ook omkijken hoeft niet meer: u kunt op de achteruitrijcamera vertrouwen terwijl u inparkeert.

VAARWEL AAN BOETES

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

 Houdt u altijd aan de snelheidsbeperkingen, ook als deze nieuw of tijdelijk zijn, met de automatische verkeersbordherkenning.

 

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

MOVING OBJECT DETECTION

Bij het gebruik van de Intelligent Around View Monitor geeft het systeem u een waarschuwing als er iets rond uw auto beweegt, zoals een kinderwagen of kleine kinderen.

KLAAR VOOR ACTIE

NISSAN X-TRAIL

De Nissan X-TRAIL kan zich 30 keer sneller aanpassen aan veranderende omstandigheden dan dat u met uw ogen kunt knipperen. Regen of sneeuw, het systeem stuurt automatisch vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Een echte aanrader dus !

XTRONIC-AUTOMAAT

De Xtronic-automaat, elektronisch bestuurde Continu Variabele Transmissie (CVT) van Nissan, levert een naadloze golf van vermogen door de vaste ratio’s van de versnellingen te elimineren. Er is ook een nieuwe ‘ECO’-modus die besparing verhoogt met een druk op de knop.

 

HANDGESCHAKELDE TRANSMISSIE

Een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen zorgt voor het vermogen dat u het nodig hebt. Drievoudige kegelvormige synchronisatie-elementen maken snel en nauwkeurig schakelen mogelijk. Het systeem reageert bij elke keer opschakelen naadloos op uw eisen door een kleinere toerentalafname, ongeacht het avontuur.


Disclaimer

* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig 01/01/2019 t.e.m. 31/01/2019 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

© 2018 – Alle rechten voorbehouden.

Gem. verbruik : 4,9 – 6,4 l/100 km – CO2 uitstoot: 129 – 162 g/km.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

ONZE STOCK

CONTACTEER ONS

Onze diensten