Autobedrijf Geert Brackx
  • DE ULTIEME CROSSOVER

    NISSAN QASHQAI

Aanbevolen catalogusprijs*

23.990€

Private Lease*
vanaf 350€/maand

Nu aan*

18.590€

Aanbevolen catalogusprijs*

23.990€

Nu aan*

18.590€

5-DEURS HATCHBACK

Vanaf 3,8 /100 km*

CO2-uitstoot vanaf 99 G/Km*

* Gemiddeld verbruik met start&stop

 

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

* Verplichte velden

DESIGN

EEN PREMIUM MAKEOVER

STOER MAAR VERFIJND

EXTERIEUR

Verfijnd en voorzien van sportieve details met nieuwe koplampen, een robuuste grille en nieuw ontworpen lichtmetalen velgen is de Nissan QASHQAI als SUV nog dynamischer.

Configureer uw auto

EEN STIJLVOLLE QASHQAI

INTERIEURDESIGN

Hoogwaardig tot in het laatste detail: de ultieme crossover is afgestemd tot in de perfectie.

D-VORMIG STUURWIEL

Beheerst vertrouwen met het sportieve en toch hoogwaardig nieuwe stuurwiel.

VERFIJNING TOT IN DE DETAILS

Unieke interieurdetails, variërend van de hoogwaardige afwerkingsmaterialen en het nieuwe dashboard tot de lederen versnellingspook. Alles draagt bij aan de premium uitstraling van uw Nissan QASHQAI.

 

PREMIUM STOELEN VOOR ULTIEM COMFORT

Ga goed zitten, rijd weg en geniet van het aanhoudende comfort van de nieuwe stoelen in de Nissan QASHQAI met het nieuwe stoeldesign.

KENMERKEN

NISSAN QASHQAI

COMFORTABEL RIJDEN GEGARANDEERD

Van een veelzijdige bagageruimte met slimme indeling tot allerlei snufjes om je comfortabel te voelen aan het stuur van de ultieme crossover… de Nissan QASHQAI bezit ze allemaal. Slimme opbergmogelijkheden, gescheiden automatische airco tot zelfs je ramen openen met de slimme sleutel… dat u gaat genieten tijdens uw rit, dat staat vast.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

EEN GEHEEL NIEUWE MANIER VAN RIJDEN

DE TOEKOMST IS NU

Rij bewuster, krijg assistentie wanneer nodig, en geniet van de naadloze connectiviteit met uw wereld. Nissan Intelligent Mobility is een geheel nieuwe manier van rijden. De Nissan Intelligent Driving-systemen zijn zeer gevoelig en staan altijd klaar om u veilig te houden.

DERSTEUNING WANNEER U DIT NODIG HEEFT

PRO PILOT AND INTELLIGENT PARK ASSIST

Nissan ProPILOT  maakt alles makkelijker, van filerijden tot afstand houden op de snelweg. Het systeem doet alles voor u, dus ontspan en geniet van de rit. Laat tijdens het parkeren de nieuwe Nissan QASHQAI het stuurwerk overnemen met de Intelligent Park Assist. Dit systeem parkeert uw voertuig moeiteloos in ieder parkeervak.

 

MEER ZIEN EN REGISTREREN

DRIVER AWARENESS-TECHNOLOGIEËN

De Nissan Intelligent Driving-systemen maken gebruik van geavanceerde radartechnologie om activiteiten rond uw auto constant te signaleren en u te helpen bij onverwachte situaties.

Dit resulteert in blind spot warning, intelligent auto headlights with adaptative front lighting system, traffic sign recognition.

DE GEHELE OMGEVING IN KAART

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Met 4 camera’s biedt de Intelligent Around View Monitor u een panoramisch overzicht. Hierdoor kunt u eenvoudig achteruitrijden en parkeren. Zodra u het heeft geprobeerd, wilt u nooit meer een auto zonder.

PAST ZICH IN ALLE OMSTANDIGHEDEN AAN

INTUÏTIEVE VIERWIELAANDRIJVING EN GEAVANCEERDE BESTURING

De Nissan QASHQAI kan zich in no-time aanpassen aan veranderende omstandigheden. Regen of sneeuw, het systeem stuurt automatisch vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Beweeglijkheid en spanning komen samen met stabiliteit en veiligheid tijdens een soepele, wendbare en veelzijdige rit. De Nissan QASHQAI is niet alleen 's werelds favoriete crossover, het is een SUPER SUV!

NISSAN QASHQAI: ECO MODUS

Kies de ECO modus* om uiterst eenvoudig en moeiteloos energie te besparen.

*Alleen beschikbaar op een Xtronic automaat

NISSAN QASHQAI: SPORT MODUS

Schakel over naar SPORT modus en geniet van een sportieve besturing: dit is uw moment!


Disclaimer

* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig 01/01/2019 t.e.m. 31/01/2019 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

© 2018 – Alle rechten voorbehouden.

Gem. verbruik : 3,8 – 5,8 l/100 km – CO2 uitstoot: 99 – 134 g/km.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

ONZE STOCK

CONTACTEER ONS

Onze diensten