Autobedrijf Geert Brackx
  • De COMPACTE STADSWAGEN

    NISSAN JUKE

Aanbevolen catalogusprijs*

23.190€

Private Lease*
vanaf 332€/maand

Nu aan*

16.290€

Aanbevolen catalogusprijs*

23.190€

Nu aan*

16.290€

BAGAGERUIMTE 354 L

Vanaf 5,7 l/100 km

CO2-uitstoot vanaf 149 g/km*

* Gemiddeld verbruik met start&stop

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

* Verplichte velden

WAAROM EEN NISSAN JUKE 2018?

GEEN COMPROMIS VOOR TECHNOLOGIE MET DEZE KLEINE SUV

6 REDENEN OM VOOR JUKE TE KIEZEN

GEEN CONCESSIE MET DE NISSAN JUKE 2018

Een Nissan JUKE-koop je om verschillende redenen. Wij sommen de zes belangrijkste voor u op:

Opvallend design
Strak gevormd exterieur gecombineerd met een expressief interieur.

Geavanceerde technologie
Technologieën die uw rit veiliger en comfortabeler dan ooit maken.

Infotainment
Speel uw muziek af, stel de route in en blijf verbonden.

 

Personalisatie
Oneindig veel personalisatie mogelijkheden, van interieur tot exterieur.

Hoogwaardig interieurdesign
Kwalitatieve materialen, voldoende ruimte, alles onder controle en binnen handbereik.

BOSE® PERSONAL® Audiosysteem
Een zee van geluid, 100 % personaliseerbaar, 360 ° luisterervarin.

 

 

Configureer uw auto

MEER REDENEN OM VAN JUKE TE HOUDEN

GEEN COMPROMIS VOOR TECHNOLOGIE

De nieuwe JUKE heeft een lengte van iets meer dan 4 meter, deze compacte SUV is de baas in iedere stad met zijn innovatieve technologieën en opvallende design.

Opvallend exterieur

Styling op topniveau in combinatie met de sportieve vormen, dat maakt de Nissan JUKE zo uniek. . Van een echte urban crossover tot een chique stadswagen. Personaliseer uw JUKE zoals u hem wilt.

KIES VOOR KLASSE

Met de nissan juke 2018 staat comfort niet ter discussie. gerestylede esthetiek, de nieuwste technologie en veel ruimte geven een nieuwe draai aan het moderne design van deze compacte suv.

UW WAGEN, OP MAAT

Op onbevreesde en gewaagde wijze brengt een overvloed van stijlvolle kleuren elk detail van het design van de Nissan JUKE 2018 tot leven.

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

NISSAN JUKE ONGEËVENAARD TECHNOLOGISCH

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

De Nissan JUKE 2018 met Nissan Intelligent Mobility transformeert uw rijstijl. Het helpt u om alles veiliger, bewuster en opwindender te doen. Of u nu in een file staat in de stad, de snelweg, of gewoon wil parkeren. Een gamma van technologieën maken het voor u eenvoudiger: intelligent AVM,blind Spot Warning, rijbaan-assistent, achteruitrijcamera

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

INTELLIGENT RIJDEN

Met Nissan Intelligent Mobility-technologieën en andere technieken die u helpen tijdens het rijden, zoals de achteruitrijcamera en Intelligent Around View Monitor van de Nissan JUKE 2018, staat deze compacte SUV altijd klaar om in te grijpen, zodat u met meer zelfvertrouwen de weg op kunt. Ontdek een heel nieuw niveau van zelfvertrouwen.

BOVENAANZICHT VAN UW OMGEVING

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Met de Intelligent Around View Monitor in de Nissan JUKE 2018, exclusief in de klasse, ziet u veel meer van uw omgeving, waardoor parkeren en manoeuvreren een stuk eenvoudiger worden. Het systeem gebruikt vier camera’s om u een virtueel bovenaanzicht te geven van uw auto en de omgeving.

 

TECHNOLOGIE DIE ALLES AANVOELT

MOVING OBJECT DETECTION

Auto’s kunnen zich in uw dode hoek bevinden, winkelwagentjes komen altijd uit het niets. De intelligente Around View Monitor geeft u een seintje via het beeldscherm als het systeem beweging rondom uw voortuig detecteert.

ZIE EN REGISTREER MEER OM U HEEN

RIJTECHNOLOGIEËN KIJKEN MEE

Met Nissan Intelligent Mobility-technologieën heeft u de controle. Achter de schermen werken de geavanceerde functies van deze compacte SUV om u meer te laten zien en  registreren, zodat u in controle blijft en met een gerust gevoel kunt genieten van een ultieme rijsensatie.

 

RIJ ALS EEN PROFESSIONAL

RIJ SOEPEL IN UW COMPACT SUV MET DYNAMIC DRIVE TECHNOLOGIES

Met op maat gemaakte technologieën om soepel te rijden, is de Nissan JUKE 2018 de perfecte kleine SUV voor de stadsjungle. Het helpt u om met precisie en vertrouwen te bewegen door verkeer dat optrekt en weer stopt, op uw favoriete stuk snelweg en bij het nemen van talloze verkeersdrempels.


Disclaimer

01/11/2019 tot 30/11/2019

Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod. * De korting van € 5.000 is uitzonderlijk geldig van 01/11/2019 tot 30/11/2019. De korting van € 5.000 is geldig bij de aanschaf van een nieuwe Nissan JUKE en is inclusief BTW. Gratis upgrade naar een automaat t.w.v. €900 bij de aanschaf van een Nissan JUKE met automaat. De recyclagepermie: uit respect voor het milieu verbindt Nissan zich ertoe uw oude voertuig te recycleren bij aankoop van een nieuwe Nissan en biedt Nissan u een recyclagepremie tot € 1.000 aan bij aankoop van een nieuwe Nissan JUKE met automaat. Aanbod enkel geldig voor particulieren bij aankoop van het deelnemende Nissan-model tussen 01/11/2019 en 30/11/2019. Niet cumuleerbaar met enige andere overname- of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Nissan en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Nissan moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/11/2019 tot 30/11/2019. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/11/2019 tot 30/11/2019. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop. De foto’s kunnen afwijken van de beschreven versies. Gem. verbruik: 5,7 – 8,4 l/100 km – CO2-uitstoot: 149- 190 g/km (WLTP). De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

ONZE STOCK

CONTACTEER ONS

Onze diensten