Autobedrijf Geert Brackx
Autobedrijf Geert Brackx

Aircocheck en aircoreiniging gecombineerd

€ 34,99*

Leg uw rit vast via onze dashcam

€ 99*

Neem je fietsen overal mee met onze fietsendrager

€ 269*

EINDELIJK KUNNEN WE ER WEER OP UIT!

Wij streven ernaar om u deze zomer volledig te laten genieten van uw mobiliteit. Check snel onze laatste exclusieve aanbiedingen om met volledig rijplezier de weg op te gaan. De zomer is er, en daarmee wordt het tijd om in contact te komen met uw familie en vrienden. Om dit mogelijk te maken willen wij u graag laten weten dat het volledige Nissan dealer netwerk tot uw beschikking staat.Onze dealers verwelkomen u met plezier om uw Nissan helemaal rijklaar te krijgen voor deze zomer. Met onder andere scherpe aanbiedingen op onze originele fietsendrager en het onderhoud op uw aircosysteem.

U kunt ons zonder zorgen bezoeken. Er zijn strikte maatregelen en nieuwe protocollen geïmplementeerd om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Aircocheck en aircoreiniging gecombineerd voor € 34,99*

Laat de airco van uw Nissan nu nakijken en reinigen. Het reinigingsmiddel zal worden opgenomen in de ventillatiekanalen van uw aircosysteem en zorgt ervoor dat nare geurtjes zullen verdwijnen.

Maak uw Afspraak

Uw dashcam voor € 99*

Een dashcam maakt het mogelijk om uw autorit van A naar B volledig op te nemen. En veel verschillende soorten verkeerssituaties vast te leggen. Situaties die in het geval van een incident kunnen dienen als bewijsstuk.

Maak uw afspraak

Fietsendrager voor € 269*

Uw Nissan kunt u snel aanpassen aan de uw persoonlijke behoefte. Check snel ons assortiment aan accessoires, specifiek voor uw Nissan. Geniet nu direct van onze speciale aanbieding op onze fietsendrager.

Ontdek alle Nissan accesoires

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten