Wat is uw huidige auto waard?

OVER ONS

Autobedrijf Geert Brackx is al 28 jaar lang verdeler van Nissan. 18 jaar was Roksem de uitvalsbasis, sedert 2009 huist het bedrijf in nieuwe gebouwen op de Torhoutsesteenweg in Oostende. Op deze toplocatie kunnen Autobedrijf Geert Brackx en Nissan ten volle hun troeven uitspelen.

Geert en Ann Brackx maakten en maken nog steeds van hun autobedrijf hun levenswerk. Dat blijkt niet enkel uit de service maar ook uit de passie waarmee ze over hun zaak spreken: ‘Toen we startten, was Nissan een klein Japans merk. Nu is het een van de best verkopende Japanse automerken in België. Ondertussen zijn wij hoofdverdeler van Nissan voor de Middenkust en werken we met een team van 10 mensen. We bieden de klant ook een volledige service van verkoop, financiering, verzekering, herstellingen, onderhoud en eigen carrosserie. Op onze parking vind je ook de eerste snellaadpaal voor elektrische wagens in Oostende’. Met zo een ingesteldheid en drive blijven de resultaten niet uit. In 2012 ontving Geert uit handen van de CEO van Nissan, Carlos Ghosn, de Nissan Global Award voor Nissan Belux. Dit als de meest complete Nissan Dealer met de beste klantenservice in verkoop en naverkoop.

Over ons
Beste dealer van 2012

DE TROEVEN VAN NISSAN?
Nissan biedt een zeer compleet gamma aan van kleine stadswagens, crossovers, legendarische sportwagens, bestelwagens en 4x4’s. Het is een kwalitatief sterk Japans merk dat innovatief uit de hoek durft komen: de MICRA is een gedurfd nieuw concept, de QASHQAI is al jaren na elkaar de best verkopende cross-over in heel Europa en de LEAF is de eerste volledig elektrische middenklassewagen die in 30 minuten kan worden opgeladen met een rijbereik van wel bijna 400 km. Tot slot engageert en onderscheidt Nissan zich door zijn klantenbelofte:

Nissan Belofte

Gratis vervangend vervoer

Beste prijs-kwaliteit verhouding

Levenslange Nissan Assistance

Gratis e-Check

Geert Brackx

Geert Brackx Zaakvoerder en Kwaliteitsverantwoordelijke

Ann Danneel

Ann Danneel Zaakvoerster en Boekhouding

Matthias Brackx

Matthias Brackx Verkoop en Naverkoop manager

Johan Lagrou

Johan Lagrou Verkoop en Verantwoordelijke Fleet

Patrick van Hee

Patrick van Hee Verkoop

Joyce van Belle

Joyce van Belle Service Adviseur en Receptie

Kenny Lowyck

Kenny Lowyck Master Technieker

Tomas Verschelde

Tomas Verschelde Master Technieker

Stephane Tollet

Stephane Tollet Verantwoordelijke Carrosserie

Melanie Vanhove

Melanie Vanhove Carrossier en Leveringsverantwoordelijke

James Laveyne

James Laveyne Carrossier