Wat is uw huidige auto waard?

ONZE BELOFTE

You + Nissan

Bij Autobedrijf Geert Brackx krijgt u degelijke kwaliteit en een aantrekkelijk design voor een betaalbare prijs. Kom gerust eens langs in onze showroom om te bevestigen wat wij al weten. Gratis vrijblijvende testrit met elk model mogelijk. Graag tot ziens in onze showroom!


GRATIS VERVANGEND VERVOER

Gratis vervangend vervoer

Wij beloven dat we u op de weg zullen houden terwijl uw auto een onderhoud krijgt. Wanneer u vooraf boekt, regelen wij gratis vervangend vervoer voor u, waaronder de optie van een elektrische auto op geselecteerde servicepunten.

Als er geen vervangend vervoer beschikbaar is, bieden wij u een alternatieve oplossing aan.

SERVICEPRIJSVERGELIJKING

Servicevergelijking

We beloven om uw Nissan de beste zorg te geven, dankzij de kennis van de Nissan-teams en het gebruik van originele Nissan-onderdelen. We weten hoe we uw Nissan het beste moeten onderhouden. En om de beste prijs –kwaliteitverhouding te waarborgen, zal Nissan in offertes, waar nodig, zijn prijzen afstemmen aan die opgenomen in de offerte van een onafhankelijke reparateur (indien deze voldoen aan de Algemene Voorwaarden).

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE

Levenslange Nissan Assistance

Wij beloven u 24/7 op de weg te houden. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan garanderen wij 24/7 Nissan Assistance, ongeacht de leeftijd van uw Nissan. Onder voorwaarde dat uw wagen steeds onderhouden werd door erkende Nissan-dealers.

GRATIS E-CHECK VOOR UW NISSAN

Gratis E-Check voor uw Nissan

Wij beloven om gratis een algemene check uit te voeren van uw voertuig bij elk bezoek aan de werkplaats, om duidelijk te vermelden welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en de prijzen transparant te vermelden. Op deze manier kunt u in alle rust besluiten welke handelingen mogen worden verricht.


AIRCO CHECK GENIET OPTIMAAL VAN FRISSE LUCHT IN UW AUTO


Airco Check

De airco zorgt het hele jaar voor een aangenaam klimaat in uw auto en houdt de lucht vrij van stof en micro-organismen. U geniet dus altijd van frisse lucht, goed voor uw concentratievermogen!

Nog een belangrijk voordeel van een goed onderhouden airco: al het vocht wordt uit de lucht gefilterd waardoor beslagen ramen voorkomen worden en worden de ruiten na het starten onmiddellijk ontwasemd.

Daarom is het belangrijk om uw airco goed te onderhouden. Breng daarom een bezoek aan ons en laat tijdens de airco-check controleren of de airco technisch in orde is.

Wanneer moet u uw Nissan laten controleren?

  • Het duurt lang voordat de auto aangenaam koel wordt.
  • U krijgt in de auto last van verkoudheid of tranende ogen.
  • De auto verbruikt meer brandstof.
  • U heeft last van een muffe onaangename geur in de auto.
  • U heeft last van een muffe onaangename geur in de auto.